Připravíme marinádu – olivový olej, med, anýz, rozmačkaný česnek, grilovací koření a worcester smícháme dohromady a maso nakrájené na kousky ponoříme do marinády. Necháme 24 hodin v lednici odležet.
Pak na pánvi zpěníme 2 pokrájené cibule na kostičkách anglické slaniny. Na druhé pánvi necháme zprudka zatáhnout kuřecí prsa i s marinádou. Pak obojí smícháme dohromady a podáváme s rýží.
Vše smícháme šlehačem, vylejeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme asi hodinu. Po vychladnutí polejeme čoko polevou,…
více o Perník s mandlemi a kokosem
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
V mouce uděláme důlek, dáme trochu kvasnic, malou lžičku cukru, trochu vlažného mléka. Jakmile kváse vzejde, přidáme 1…
více o Amolety z kynutého těsta
Tmavou tvarohovou náplň umícháme ze všech ingrediencí na náplň. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, pak přidáme rozehřátý…
více o Bábovka tvarohovo-tvarohová