Připravíme marinádu – olivový olej, med, anýz, rozmačkaný česnek, grilovací koření a worcester smícháme dohromady a maso nakrájené na kousky ponoříme do marinády. Necháme 24 hodin v lednici odležet.
Pak na pánvi zpěníme 2 pokrájené cibule na kostičkách anglické slaniny. Na druhé pánvi necháme zprudka zatáhnout kuřecí prsa i s marinádou. Pak obojí smícháme dohromady a podáváme s rýží.
Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme grilovacím kořením a natřeme olejem - necháme uležet v lednici asi 2…
více o Kotletky v hořčicové omajdě
Zpracujeme v těsto a necháme cca 1 hodinu odpočinout. Pak tvoříme rohlíčky a upečené, jěště teplé, obalíme v moučkovém…
více o Maminčiny vanilkové rohlíčky
Na pánev dáme máslo, pokrájenou cibuli, pokrájené houby a dusíme do měkka. Pak zalijeme třemi vejci, patřičně osolíme a…
více o Mňamózní houbový štrůdl