Připravíme marinádu – olivový olej, med, anýz, rozmačkaný česnek, grilovací koření a worcester smícháme dohromady a maso nakrájené na kousky ponoříme do marinády. Necháme 24 hodin v lednici odležet.
Pak na pánvi zpěníme 2 pokrájené cibule na kostičkách anglické slaniny. Na druhé pánvi necháme zprudka zatáhnout kuřecí prsa i s marinádou. Pak obojí smícháme dohromady a podáváme s rýží.
Porce kuřete opečeme na oleji, přidáme pokrájenou cibuli a česnek, osolíme, přidáme koření a podlijeme vínem. Dusíme do…
více o Kuře po myslivecku s rýží
Omyté jahody zbav stopky, vlož do mixéru , přidej zmrzlinu , cukr a polovinu mléka. Vše rozmixuj , dolij mléko a ještě…
více o Zmrzlinový koktejl s jahodami