Připravíme marinádu – olivový olej, med, anýz, rozmačkaný česnek, grilovací koření a worcester smícháme dohromady a maso nakrájené na kousky ponoříme do marinády. Necháme 24 hodin v lednici odležet.
Pak na pánvi zpěníme 2 pokrájené cibule na kostičkách anglické slaniny. Na druhé pánvi necháme zprudka zatáhnout kuřecí prsa i s marinádou. Pak obojí smícháme dohromady a podáváme s rýží.
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Uvaříme dětskou krupicovou kaši dle návodu.
Když je kaše hotová přidáme pudink (rozmíchaný v mléce). A vaříme dalčí…
více o Pudinková bábovka (nepečená)