Připravíme marinádu – olivový olej, med, anýz, rozmačkaný česnek, grilovací koření a worcester smícháme dohromady a maso nakrájené na kousky ponoříme do marinády. Necháme 24 hodin v lednici odležet.
Pak na pánvi zpěníme 2 pokrájené cibule na kostičkách anglické slaniny. Na druhé pánvi necháme zprudka zatáhnout kuřecí prsa i s marinádou. Pak obojí smícháme dohromady a podáváme s rýží.
Maso smíchejte s 100g libovolného sýra dle vaší chuti (zkusila jsem Nivu nahrubo nastrouhanou, bylo to velice dobré), 2…
více o Ruské placičky podle Moniky
Vejce a cukr ušleháme do pěny, pak postupně zašleháváme nastřídačku mouku s pr. do peč., rozpuštěnou heru a šlehačku,…
více o Punčové řezy – jako z cukrárny