Zpracujeme sypké ingredience a postupně k nim přidáváme ty tekuté.
Zpracované těsto necháme 24 hodin odležet v lednici. Vyválíme 3–5 mm plát. Před pečením slabě potřeme vodou s troškou vejce, po upečení ještě horké potřeme rozkvedlaným vejcem.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami