Zpracujeme sypké ingredience a postupně k nim přidáváme ty tekuté.
Zpracované těsto necháme 24 hodin odležet v lednici. Vyválíme 3–5 mm plát. Před pečením slabě potřeme vodou s troškou vejce, po upečení ještě horké potřeme rozkvedlaným vejcem.
V míse promícháme dohromady hladkou mouku, kypřicí prášek, jedlou sodu a sůl. V jiné misce vyšleháme vejce s cukrem,…
více o Citronovo-jogurtové muffiny
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme…
více o Karbanátky z ovesných vloček