3
Všechny ingredience smícháme a natřeme (stěrkou) na pečicí papíry na 2 plechy. Pečeme 8–10 minut na 180 °C. Necháme… více o Alenčin medovník
Těsto: Nad parou rozpustíme heru, přidáme vejce, cukr, med, sodu a mouku. Šleháme 10 minut až do zlaté barvy a… více o Marlenka – medovník
Rozpustíme heru. Smícháme mouku, cukr, solamyl, kakao, vejce, 1 smetanu, med a dolijeme rozehřátou heru. Vyšleháme na… více o Michalčin medovník
Ušetřit při vaření čas a peníze za energie bylo v minulosti, stejně jako dnes, velké téma. K… Celý článek
Květák je velmi všestranná a variabilní zelenina a jedním z oblíbených způsobů, jak s ním lze… Celý článek
Opravdu musíte vynechat večeři, abyste zhubli? Vůbec ne! Při hubnutí je každé jídlo důležité,… Celý článek
Cibule je zelenina nepostradatelná nejen při vaření. Je také výborným domácím prostředkem na… Celý článek
Obě těsta zaděláme obvyklým způsobem. **1. těsto **ořechové vkládáme obalené moukou do ořechových formiček, dáme na… více o Berušky
Jablka oloupeme a zbavíme jadérek. Dvě jablka nakrájíme na kostičky a dvě na plátky. Z bílků ušleháme sníh. Žloutky… více o Jablíčková rychlovka
Povidla rozvaříme s 200 ml vody, přidáme koření a lžíci strouhanky a vaříme do zhoustnutí. Ořechy umeleme a smícháme s… více o Nákyp s povidly a ořechy
Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyjmeme a vyválíme plát silný cca… více o Bavorské vdolky z domácí pekárny
Nejprve si připravíme roládu:vyšleháme žloutky s cukrem do pěny,pak přidáme mouku,řádně promícháme a nakonec zlehka… více o Lahodný roládový moučník
Na řízky nakrájíme a vyklepeme maso, následně osolíme a opepříme a natřeme hořčici. Řízky vždy ukládáme na sebe, aby se… více o Vepřové nebo kuřecí maso na přírodno
Očištěné kuře osolíme, okořeníme, podlijeme trochou oleje a horkou vodou a v troubě upečeme po obou stranách dočervena.… více o Moravské kuře
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej s vodou, vmícháme mouku s kakaem a nakonec i tuhý sníh z bílků. Těsto… více o Banánovo-čokoládová roláda
KRÉM: máslo a zkaramelizovaný salko vyšleháme,přidáme trochu rumu. … více o Buchta s karamelovým krémem
Z másla, cukru, mouky a prášku do perníku vyrobíme drobenku. 3/4 jí natlačíme do formy vyložené pečícím papírem. Nahoru… více o Perníková fantazie
Rozmíchat vejce a osolit, přidat cukr a krupičku. (Vzhledem k tomu ze každý používá jiný tvaroh se konzistence těsta… více o Tvarohové placky
Maso pokrájíme na plátky, po stranách plátky nakrojíme, naklepeme je, osolíme a opepříme. Špek pokrájíme nadrobno a s… více o Cibulovo-česnekové plátky