Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 části. Vyválíme na plechy a na pečicím papíře pečeme v horkovzdušné troubě na 170 stupňů asi 6 minut.
Uvaříme pudink.
Krém vymícháme v robotu.
Do hustého krému opatrně přidáváme studený pudink a mixujeme. Podle chuti přidáme rum. Jeden plát natřeme krémem a na něj dáme dvě ušlehané práškové šlehačky. Šlehačku přikryjeme druhým plátem. Koláč necháme chladnout nejméně 12 hodin. Nahoře posypeme moučkovým cukrem.
Zbylé cukroví (já jsem dělala asi z půl kila vanilkových rohlíčků) rozemeleme a přidáme vejce, olej, vanilku a mouku s…
více o Zákusek ze zbylého cukroví
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Velkou cibuli nakrájíme najemno a na másle zpěníme. Přidáme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu (dávám mraženou směs…
více o Dobrá zeleninová polévka