Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 části. Vyválíme na plechy a na pečicím papíře pečeme v horkovzdušné troubě na 170 stupňů asi 6 minut.
Uvaříme pudink.
Krém vymícháme v robotu.
Do hustého krému opatrně přidáváme studený pudink a mixujeme. Podle chuti přidáme rum. Jeden plát natřeme krémem a na něj dáme dvě ušlehané práškové šlehačky. Šlehačku přikryjeme druhým plátem. Koláč necháme chladnout nejméně 12 hodin. Nahoře posypeme moučkovým cukrem.
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo…
více o Marmeláda z bezinek a jablek
Cibule oloupeme a nakrájíme na hrubo. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Půlku cibule dáme na dno pekáčku.…
více o Pečené vepřové koleno na zelí