Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 části. Vyválíme na plechy a na pečicím papíře pečeme v horkovzdušné troubě na 170 stupňů asi 6 minut.
Uvaříme pudink.
Krém vymícháme v robotu.
Do hustého krému opatrně přidáváme studený pudink a mixujeme. Podle chuti přidáme rum. Jeden plát natřeme krémem a na něj dáme dvě ušlehané práškové šlehačky. Šlehačku přikryjeme druhým plátem. Koláč necháme chladnout nejméně 12 hodin. Nahoře posypeme moučkovým cukrem.
Brambory nakrájíme na plátky a skládáme je do vymaštěného pekáčku střídavě s nakrájenou cibulí. Do smetany vmícháme sůl…
více o Smetanové brambory – příloha
Vločky v osolené vodě uvaříme na velmi hustou kaši a necháme vychladnout. Slaninu nakrájíme na drobno, rozškvaříme,…
více o Karbanátky z ovesných vloček
Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme ji lehce na oleji, přidáme mleté maso a koření a dusíme, až bude maso hotové. …
více o Zapékaná cuketa s mletým masem
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.