Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 části. Vyválíme na plechy a na pečicím papíře pečeme v horkovzdušné troubě na 170 stupňů asi 6 minut.
Uvaříme pudink.
Krém vymícháme v robotu.
Do hustého krému opatrně přidáváme studený pudink a mixujeme. Podle chuti přidáme rum. Jeden plát natřeme krémem a na něj dáme dvě ušlehané práškové šlehačky. Šlehačku přikryjeme druhým plátem. Koláč necháme chladnout nejméně 12 hodin. Nahoře posypeme moučkovým cukrem.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Mouku smícháme s mlékem a žlouky, přidáme nasekanou petrželku opepříme a osolíme. Do těsta přidáme rohlíky pokrájené na…
více o Výborné hrníčkové knedlíky