1.2
Na másle a oleji osmahneme cibuli, česnek, pórek a nakonec brambory. Přilijeme vývar a mléko (vaříme asi 20 minut).… více o Bramborová polévka
Do vody vhodíme nové koření, pepř a nasypeme trochu vegety. Vodu zahřejeme a přivedeme k varu. Mrkev a petržel… více o Česneková bramborová polévka
Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky. V… více o Pórkovo-bramborová polévka
V ponurých podzimních a zimních dnech člověka máloco uspokojí tak, jako chutné, teplé a dobré… Celý článek
Upečte si něco sladkého, co potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaši duši. Máme pro vás… Celý článek
Česnek je základní surovinou každé dobré kuchyně po celém světě. Používá se po staletí nejen k… Celý článek
Máte velkou spotřebu jogurtů a začali jste přemýšlet, že si zkusíte vyrobit vlastní? Připravit… Celý článek
Každý plátek ne úplně rozmraženého těsta rozřízneme na 6 obdélníčků a upečeme na plechu v troubě. Mezitím připravíme… více o Kremeše s pudinkovým krémem
Ze všech surovin na těsto uděláme drobenku. Polovinu nasypeme do vymazané, nebo papírem vyložené dortové formy a… více o Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Ovoce nakrájíme na malé kousky, vsypeme na plech, dáme borůvkový kompot a vše ostatní, promícháme a dáme do trouby péct… více o Pečené ovoce na čaj
Tuk nastrouháme na hrubém struhadle.Tatranky a sojové suky rozmixujeme nebo umeleme.Všechny suroviny pak smícháme a… více o Tatrankové rohlíčky
Vejce vyšleháme s cukrem, přidáme šlehačku, prošlehneme, přidáme mouku s práškem do pečiva a vylijeme na vymazaný a… více o Šlehačkovo-kávové řezy s jahodami
cibuli, špenát a cuketu nakrájenou na kosky rozvaříme a podusíme v míse si připravíme nakrájené rohlíky, nastrouhaný… více o Cuketa se špenátem
Troubu předehřejte na 220 °C. Kuřata řádně omyjte a osušte papírovou utěrkou. Vnitřek osolte a vložte do něj nakrájený… více o Pečené kuře
Do hrnce se sklenkou vody dáme rýži. Zapneme na nejvyšší výkon a vaříme-postupně přilíváme vodu. kuřecí maso… více o Španělské rizoto
Prsa očistíme a uděláme do nich jeden nebo dva hluboké zářezy (kapsy). Maso osolíme, opepříme, do kapes vložíme snítky… více o Bylinkový řízek
Všechny ingredience společně promícháme. Do této marinády vložíme na několik hodin maso (výběr dle vlastní chuti) a… více o Marináda na maso
Sójove kostky naložíme do zeleninového vývaru a nálevu z okurek. Osolíme, přidáme lžíci hořčice a na lžičku papriky.… více o Znojemská sója
Vše smíchejte v míse s olejem. Bylinky nemusíte trhat ani krájet, stačí je tam ponořit celé. Maso v marinádě nechte… více o Marináda s čerstvými bylinkami a medem