Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe střídavě na čtvrtky nakrájenými meruňkami a piškoty, zalijeme uvařeným, částečně vychlazeným pudinkem a přikryjeme plátem z 2. dílu těsta. Přehneme okraje, pudink nevybublá.
Pečeme na 175 °C, necháme vychladnout, polijeme čokoládovou polevou a dáme odležet do chladna.
Listové těsto rozdělíme na dva díly. Jeden díl rozložíme na vyšší plech. Poklademe nastrouhaná jablka, přidáme vlašské…
více o Jablečná buchta s pudinkem
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře