Vyšleháme 4 celá vajíčka, přidáme moučkový cukr, olej, hladkou mouku, prášek do pečiva. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Dáme do trouby cca na 5 minut na 200 °C, aby nám trošku ztuhlo. Vyndáme a polijeme horkým pudinkem. Vložíme zpátky do trouby a pečeme asi 10–15 min na 200 stupňů. Po upečení potřeme zakysanými smetanami a posypeme skořicovým cukrem. Podáváme až vychladlé, jinak se bude buchta roztékat.
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce…
více o Koprová omáčka od maminky
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč