Vyšleháme 4 celá vajíčka, přidáme moučkový cukr, olej, hladkou mouku, prášek do pečiva. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Dáme do trouby cca na 5 minut na 200 °C, aby nám trošku ztuhlo. Vyndáme a polijeme horkým pudinkem. Vložíme zpátky do trouby a pečeme asi 10–15 min na 200 stupňů. Po upečení potřeme zakysanými smetanami a posypeme skořicovým cukrem. Podáváme až vychladlé, jinak se bude buchta roztékat.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké