Na oleji orestujeme cibuli na půlkolečka i s česnekem, až začne vonět. Přidáme opláchnutá játra a restujeme. Jakmile zhnědnou, přidáme fazole a kukuřici, žampiony a další suroviny. Nakonec dochutíme kořením a zabalíme do teplé tortilly.
Pórek nakrájíme na kolečka, brokolici rozebereme na růžičky, dáme do hrnce a zalijeme vodou. Přidáme bujón, okořeníme,…
více o Brokolicová polévka s pórkem
K nastrouhanému sýru přidáme majonézu, sůl, pepř a česnek podle chuti.
Pomazánku namažeme na pečivo a na ozdobu se…
více o Nejlepší česneková pomazánka
1. Z kysaného zelí vymačkáme šťávu a nadrobno ho nakrájíme.
2. Přidáme heru, mouku, pepř a kmín a pečlivě prohněteme.
…
více o Jihočeské zelňáky Jirsových