Doporučuji si nejdříve připravit a nakrájet suroviny.
Připravíme hlubší pánev, do pánve nalijeme olej.
Nakrájíme najemno 3 stroužky česneku, kuřecí prsa na malé kousky (jako při přípravě číny), 1 větší papriku také na malé kostičky, nejlépe červenou (jídlo bude mít lepší barvu), pórek (záleží na chuti každého, kolik si ho tam nakrájí).
Na pánvi na rozpáleném oleji osmahneme najemno nakrájený česnek, poté přidáme nakrájená kuřecí prsa, osolíme, opepříme, pokapeme dostatečným množstvím sójové omáčky a chvíli necháme podusit.
Když je maso hotové, ochutnáme, zda nepotřebuje přisolit nebo přidat sójovou omáčku.
Poté dáme do pánve nakrájenou papriku a pórek, pokud má rád někdo pálivé, může přidat ještě jednu chilli papričku a opět necháme chvíli podusit. Když zelenina lehce změkne, přidáme fazole. Doporučila bych fazole 415 g od Heinz (je možno nepálivé nebo i pálivé s chilli).
Nakonec dáme kečup, opět záleží na každém, jak to chce pálivé. Můžeme dát buď normální nebo ostrý kečup.
Promícháme a už jen lehce necháme dojít.
Jako přílohu jde zvolit hodně věcí.
Doporučuji buď tortily nebo vařené brambory, ale možností je hodně.
Přeji dobrou chuť a doufám, že Vám tento recept bude chutnat.
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nakrájímé nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky…
více o Krůtí medailonky na rajčatech
Droždí + cukr + mléko vypracujeme v těsto, necháme asi hodinu kynout. Potom utvoříme silný váleček, který nakrájíme na…
více o Kynuté knedlíky s povidly
Na oleji necháme zpěnit na hrubo nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou uzenou krkovičku a lehce osmahneme.…
více o Poctivá zelňačka se smetanou