Doporučuji si nejdříve připravit a nakrájet suroviny.
Připravíme hlubší pánev, do pánve nalijeme olej.
Nakrájíme najemno 3 stroužky česneku, kuřecí prsa na malé kousky (jako při přípravě číny), 1 větší papriku také na malé kostičky, nejlépe červenou (jídlo bude mít lepší barvu), pórek (záleží na chuti každého, kolik si ho tam nakrájí).
Na pánvi na rozpáleném oleji osmahneme najemno nakrájený česnek, poté přidáme nakrájená kuřecí prsa, osolíme, opepříme, pokapeme dostatečným množstvím sójové omáčky a chvíli necháme podusit.
Když je maso hotové, ochutnáme, zda nepotřebuje přisolit nebo přidat sójovou omáčku.
Poté dáme do pánve nakrájenou papriku a pórek, pokud má rád někdo pálivé, může přidat ještě jednu chilli papričku a opět necháme chvíli podusit. Když zelenina lehce změkne, přidáme fazole. Doporučila bych fazole 415 g od Heinz (je možno nepálivé nebo i pálivé s chilli).
Nakonec dáme kečup, opět záleží na každém, jak to chce pálivé. Můžeme dát buď normální nebo ostrý kečup.
Promícháme a už jen lehce necháme dojít.
Jako přílohu jde zvolit hodně věcí.
Doporučuji buď tortily nebo vařené brambory, ale možností je hodně.
Přeji dobrou chuť a doufám, že Vám tento recept bude chutnat.
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami
Špenát osmažíme na másle. Přidáme nadrobno nasekaný stroužek česneku, osolíme a opepříme. Ke konci smažení přidáme na…
více o Pstruh se špenátem a česnekem