Doporučuji si nejdříve připravit a nakrájet suroviny.
Připravíme hlubší pánev, do pánve nalijeme olej.
Nakrájíme najemno 3 stroužky česneku, kuřecí prsa na malé kousky (jako při přípravě číny), 1 větší papriku také na malé kostičky, nejlépe červenou (jídlo bude mít lepší barvu), pórek (záleží na chuti každého, kolik si ho tam nakrájí).
Na pánvi na rozpáleném oleji osmahneme najemno nakrájený česnek, poté přidáme nakrájená kuřecí prsa, osolíme, opepříme, pokapeme dostatečným množstvím sójové omáčky a chvíli necháme podusit.
Když je maso hotové, ochutnáme, zda nepotřebuje přisolit nebo přidat sójovou omáčku.
Poté dáme do pánve nakrájenou papriku a pórek, pokud má rád někdo pálivé, může přidat ještě jednu chilli papričku a opět necháme chvíli podusit. Když zelenina lehce změkne, přidáme fazole. Doporučila bych fazole 415 g od Heinz (je možno nepálivé nebo i pálivé s chilli).
Nakonec dáme kečup, opět záleží na každém, jak to chce pálivé. Můžeme dát buď normální nebo ostrý kečup.
Promícháme a už jen lehce necháme dojít.
Jako přílohu jde zvolit hodně věcí.
Doporučuji buď tortily nebo vařené brambory, ale možností je hodně.
Přeji dobrou chuť a doufám, že Vám tento recept bude chutnat.
Do mouky se solí přidáme máslo a tuk a prsty vypracujeme drobenku. Přidáme vodu a zpracujeme těsto, které odložíme na…
více o Jablečný koláč od Sněhurky
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky