Mleté maso osmažíme na cibulce a když je hotové, přidáme fazole a kukuřici. Dochutíme chilli a necháme na plotně, dokud se fazole neohřejí. Touto směsí lze plnit tortilly, případně ji zapéct se sýrem (pikantním plátkovým). Pro snadnější přípravu lze použít plechovku červených fazolí s kukuřicí v chilli omáčce.
Na sádle, či oleji zpěníme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou kapii a trošinku podusíme, přidáme obě plechovky fazolí …
více o Mexické fazole se zeleninou
Z koření připravíme marinádu, kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, přidáme marinádu a necháme chvilku odležet.
Na…
více o Kuřecí maso s pórkem na kari
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty…
více o Burizonový chlebíček ze Salka
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu