Mleté maso osmažíme na cibulce a když je hotové, přidáme fazole a kukuřici. Dochutíme chilli a necháme na plotně, dokud se fazole neohřejí. Touto směsí lze plnit tortilly, případně ji zapéct se sýrem (pikantním plátkovým). Pro snadnější přípravu lze použít plechovku červených fazolí s kukuřicí v chilli omáčce.
Na sádle, či oleji zpěníme cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou kapii a trošinku podusíme, přidáme obě plechovky fazolí …
více o Mexické fazole se zeleninou
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Žloutky utřeme s cukrem doběla, přidáme měkké máslo, kakao, ořechy, prášek do pečiva, rum a nakonec sníh z bílků. Dáme…
více o Ořechovo-brusinkové řezy
Oddělíme žloutky od bílků. Žloutky utřeme s poloviční dávkou cukru, vešleháme dvě lžíce horké vody. Šleháme tak dlouho…
více o Roláda se šlehačkovým krémem