V širokém hrnci na tuku smažíme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné kuřecí maso. Chvíli smažíme, poté přidáme 3/4 nakrájeného pórku (na kolečka). Smažíme, dokud není kuřecí maso skoro hotové. Podlijeme trochou vody, přidáme fazole (s trochou rajčatového nálevu z konzervy) a vaříme. Poté přidáme kukuřici a zbylou 1/3 pórku. Poté ochutnáváme, jestli jsou všechny ingredience uvařené, dohustíme podle chuti kečupem a chilli kořením. Podáváme s krajícem chleba.
Uvaříme kolínka, scedíme, dáme do větší mísy. Uzené maso pokrájíme na kostičky, nivu nastrouháme, zelí necháme okapat,…
více o Kolínka se zelím a nivou
Marináda na 2-3 krkovice:
- 1 cibule
- 1 strožek česneku
- 3 lžíce hořčice
- 1 dl piva ( desítku, 12 je moc hořká)
…
více o Krkovice v pivu podle Terči
Pohankové krupky vypereme ve studené vodě a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme. Očištěné a oloupané…
více o Pohanka se žampiony a rukolou