V širokém hrnci na tuku smažíme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné kuřecí maso. Chvíli smažíme, poté přidáme 3/4 nakrájeného pórku (na kolečka). Smažíme, dokud není kuřecí maso skoro hotové. Podlijeme trochou vody, přidáme fazole (s trochou rajčatového nálevu z konzervy) a vaříme. Poté přidáme kukuřici a zbylou 1/3 pórku. Poté ochutnáváme, jestli jsou všechny ingredience uvařené, dohustíme podle chuti kečupem a chilli kořením. Podáváme s krajícem chleba.
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině