V širokém hrnci na tuku smažíme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné kuřecí maso. Chvíli smažíme, poté přidáme 3/4 nakrájeného pórku (na kolečka). Smažíme, dokud není kuřecí maso skoro hotové. Podlijeme trochou vody, přidáme fazole (s trochou rajčatového nálevu z konzervy) a vaříme. Poté přidáme kukuřici a zbylou 1/3 pórku. Poté ochutnáváme, jestli jsou všechny ingredience uvařené, dohustíme podle chuti kečupem a chilli kořením. Podáváme s krajícem chleba.
Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé…
více o Hortobáďské palačinky s masem
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Sýr rozkrájíme na menší kousky, přidáme pomazánkové máslo a lžíci mléka. Potom podle chuti přisolíme a utřeme hladkou…
více o Chuťovky s jemnou pomazánkou