V širokém hrnci na tuku smažíme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné kuřecí maso. Chvíli smažíme, poté přidáme 3/4 nakrájeného pórku (na kolečka). Smažíme, dokud není kuřecí maso skoro hotové. Podlijeme trochou vody, přidáme fazole (s trochou rajčatového nálevu z konzervy) a vaříme. Poté přidáme kukuřici a zbylou 1/3 pórku. Poté ochutnáváme, jestli jsou všechny ingredience uvařené, dohustíme podle chuti kečupem a chilli kořením. Podáváme s krajícem chleba.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
**Korpus: ** vejce ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, kakao a mouku s kypřidlem, zamícháme a těsto vlijeme…
více o Banánová bleskovka – dort
Mléko dáme vařit - osladíme ho. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový prášek a mícháme.…
více o Rychlá ovesná kaše k snídani