Alenčin medovník Všechny ingredience smícháme a natřeme (stěrkou) na pečicí papíry na 2 plechy. Pečeme 8–10 minut na 180 °C. Necháme… více o Alenčin medovník
Marlenka – medovník Těsto: Nad parou rozpustíme heru, přidáme vejce, cukr, med, sodu a mouku. Šleháme 10 minut až do zlaté barvy a… více o Marlenka – medovník
Medovník – krém Plechovku s mlékem vaříme dvě hodiny (v papiňáku hodinu). Po vychladnutí smícháme s třetinou másla. Zbytek másla… více o Medovník – krém
Nejkrásnější velikonoční cukroví: Inspirujte se tipy, jak ho… Krásně nazdobené cukroví nemusíte dělat jen na Vánoce. Pokud máte rádi kreativní tvoření,… Celý článek
Kvíz: Co (ne)víte o Velikonocích? Otestujte se, nakolik znáte… Možná se vám zdá, že připomínání velikonočních zvyků a tradic je ve vašem případě jen… Celý článek
Porcelánový hit v Lidlu: Exkluzivní nádobí Thun za výhodnou cenu… Tohle prostě musíte mít. Lidl se spojil s českou porcelánkou Thun a nabízí exkluzivní kolekci,… Celý článek
Od pondělí do pátku: Svěží jarní večeře, které vám nezaberou moc… Asi málokdo má v týdnu těsně před Velikonocemi možnost trávit čas dlouhým vyvařováním pro… Celý článek
Lahodný medový zákusek Ingredience na těsto vypracujeme na vále, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a upečeme na plechu (pár minut) - plech… více o Lahodný medový zákusek
Tygři v lahvi Oloupané špekáčky nařízneme třemi podélnými rovnoběžnými řezy, vzdálenými od sebe asi 1 cm. Zářezy vedeme hluboko, ale… více o Tygři v lahvi
Kefta – arabské karbanátky Vše smícháme, tvoříme malé karbanátky, které obalujeme v mouce a na mírném plameni smažíme. V Tunisku se podávají … více o Kefta – arabské karbanátky
Tiramisu trochu jinak Nejdříve si uvaříme hrnek silné turecké kávy,aby nám vychladla.Smícháme pomázánkové máslo s moučkou a s ušlehanou… více o Tiramisu trochu jinak
Dort Amerika Předehřejeme troubu. Máslo necháme změknout. Dortovou formu vyložíme papírem na pečení. Vejce rozklepneme, oddělíme… více o Dort Amerika
Srnka na smetaně (svíčková) s… Srnčí maso protkneme špekem, osolíme, opepříme a ze všech stran osmahneme (orestujeme) na tuku. Kořenovou zeleninu… více o Srnka na smetaně (svíčková) s karlovarským knedlíkem a brusinkami
Nepečený dort z jablek Jablka s cukrem, skořicí a 3 dcl vody rozvaříme na kaši. Pudink rozmícháme v 3 dcl studené vody a vlijeme do… více o Nepečený dort z jablek
Horká čokoládka Hrníček naplníme mlékem přidáme: 4 kostky čokolády, kakao,mletou skořici. Dáme ohřát do mikrovlné trouby na 1,30 min… více o Horká čokoládka
Zapečené těstoviny s tuňákem Uvaříme těstoviny, voda může být osolená, já jí ale nesolím. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje, ale nemusí být,… více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Linecké těsto na vykrajované tvary Všechny ingredience zpracujeme, z těsta vyválíme plát a formičkami vykrajujeme různé tvary. Klademe na mírně vymaštěný… více o Linecké těsto na vykrajované tvary
Vejce se špenátem a prosciuttem Špenátové listy opláchněte a osušte. Rozehřejte olej na pánvi, vložte nasekanou cibulku, prosciutto, listy špenátu a… více o Vejce se špenátem a prosciuttem
Dýňová šťáva Recept je vhodný na oslavy, je zdravější než chemické limonády, ale je stejně lahodný. Má sladkokyselou chuť, kterou… více o Dýňová šťáva