Nejdříve dáme na pánev rozpustit máslo. Mezitím si nakrájíme knedlík na 10 plátků a pak ho nakrájíme na kostky. Až se nám máslo rozpustí, dáme na pánev knedlíky a necháme je tam chvíli aby se nám osmahly. Samozřejmě neustále mícháme.
Když máme knedlíky osmahnuté, přidáme rozklepnuté vejce a osolíme. Neustále mícháme dokud se vejce s knedlíkama nesmíchají a pořádně neosmahnou.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě