Fazolky uvaříme ve slané vodě a necháme okapat. Cibule nakrájíme na tenká kolečka a s osminkami na tvrdo uvařených vajec přidáme k fazolkám. Na marinádu smícháme ocet, 4 lžíce vody, sůl, pepř a cukr. Zašleháme olej a tymián. Nalijeme na salát a promícháme. Necháme odstát alespoň 30 minut.
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami
V páře uvaříme pudink v půl litru vody, žloutky, vanilkový cukr, citron. Necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem,…
více o Bruselák s citronovým krémem
Změklý tuk smícháme s moukou a zakysanou smetanou. Vypracujeme těsto, které necháme 1hod odpočinout v potravinové fólii…
více o Tvarohové šátečky ze zakysanky
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem