Uvaříme ve slané vodě špagety a necháme je scezené a nepřikryté v troubě.
Na pánev dáme lžíci olivového oleje, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a necháme zpěnit.
Přidáme granulát. Ten jsme předtím namočili do vroucí vody s masoxem – musí být namočený 30 minut. Větší část vývaru scedíme a zbytek přidáme do pánve.
Pánev přikryjeme a necháme 15 minut povařit.
Přidáme kečup a všechno prohřejeme.
Do hotové směsi přidáme utřený česnek.
Špagety na talíři přelijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Žampiony očistíme a nožičky odstraníme (použijeme do jiného pokrmu).
Připravíme si nálev tak, že svaříme ocet s vodou…
více o Nakládané žampiony se sýrem
Losos zakoupený v supermarketu je již vykuchaný, zbavíme ho pouze ploutví, případně hlavy a rozkrojíme podél na 2 půlky…
více o Losos s bylinkovou omáčkou