Uvaříme ve slané vodě špagety a necháme je scezené a nepřikryté v troubě.
Na pánev dáme lžíci olivového oleje, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a necháme zpěnit.
Přidáme granulát. Ten jsme předtím namočili do vroucí vody s masoxem – musí být namočený 30 minut. Větší část vývaru scedíme a zbytek přidáme do pánve.
Pánev přikryjeme a necháme 15 minut povařit.
Přidáme kečup a všechno prohřejeme.
Do hotové směsi přidáme utřený česnek.
Špagety na talíři přelijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Uvaříme fazole do měkka. Mrkev a brambory ošistíme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na másle. Zalijeme vodou, a…
více o Vynikající zeleninová polévka
Celá vejce ušleháme s cukrem a vanilkovým,zašleháme olej. Do mísy nasypeme mouku, sodu, sůl, namočené a oprané rozinky,…
více o Jemný jablkový koláč s ořechy
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát