Uvaříme ve slané vodě špagety a necháme je scezené a nepřikryté v troubě.
Na pánev dáme lžíci olivového oleje, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a necháme zpěnit.
Přidáme granulát. Ten jsme předtím namočili do vroucí vody s masoxem – musí být namočený 30 minut. Větší část vývaru scedíme a zbytek přidáme do pánve.
Pánev přikryjeme a necháme 15 minut povařit.
Přidáme kečup a všechno prohřejeme.
Do hotové směsi přidáme utřený česnek.
Špagety na talíři přelijeme omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Lazaně uvaříme a zároveň spaříme pórek. Květák rozebereme na růžičky a v osolené vodě je uvaříme doměkka. Plátky lazaní…
více o Speciální plněné lazaně
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka