Začněte přípravou knedlíčků. V misce kuchyňského robota rozmixujte nakrájené kuřecí maso, strouhaný parmezán, vejce, nasekanou petržel a česnek do hladké směsi. Přidejte strouhanku, sůl a pepř a znovu promixujte. Ze směsi vytvořte malé kuličky a uložte je na 10 minut odpočívat do lednice.
Nyní se pusťte do přípravy polévky. V hrnci na troše olivového oleje orestujte nakrájenou jarní cibulku spolu s nadrceným česnekem doměkka, pak přidejte kuřecí vývar. Přiveďte k varu, ztlumte plamen a nechte zlehka probublávat.
Vložte do polévky zelené fazolky a pokračujte ve vaření dalších 4–5 minut. Nyní přidejte do polévky kuřecí knedlíčky, nakrájenou kapustu, chřest, hrášek a nechte zlehka provařit ještě pár minut.
Ochutnejte a dle potřeby dochuťte solí a pepřem. Nakonec do polévky vložte nasekané bylinky a uvařené nudle. Polévku servírujte posypanou strouhaným parmezánem
Papriky očistíme a nakrájíme na kostky, česnek na plátečky. Kuřecí maso osolíme grilovací směsí a osmahneme po obou…
více o Papardelle s kuřecími prsíčky
Změklé máslo, moučkový a vanilkový cukr + sůl utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
Připravíme si do mísy všechny suché suroviny, přidáme rozstrouhané nebo rozměklé máslo a žloutky, dobře propracujeme a…
více o Pravé vanilkové rohlíčky