Začněte přípravou knedlíčků. V misce kuchyňského robota rozmixujte nakrájené kuřecí maso, strouhaný parmezán, vejce, nasekanou petržel a česnek do hladké směsi. Přidejte strouhanku, sůl a pepř a znovu promixujte. Ze směsi vytvořte malé kuličky a uložte je na 10 minut odpočívat do lednice.
Nyní se pusťte do přípravy polévky. V hrnci na troše olivového oleje orestujte nakrájenou jarní cibulku spolu s nadrceným česnekem doměkka, pak přidejte kuřecí vývar. Přiveďte k varu, ztlumte plamen a nechte zlehka probublávat.
Vložte do polévky zelené fazolky a pokračujte ve vaření dalších 4–5 minut. Nyní přidejte do polévky kuřecí knedlíčky, nakrájenou kapustu, chřest, hrášek a nechte zlehka provařit ještě pár minut.
Ochutnejte a dle potřeby dochuťte solí a pepřem. Nakonec do polévky vložte nasekané bylinky a uvařené nudle. Polévku servírujte posypanou strouhaným parmezánem
Papriky očistíme a nakrájíme na kostky, česnek na plátečky. Kuřecí maso osolíme grilovací směsí a osmahneme po obou…
více o Papardelle s kuřecími prsíčky
Tvaroh rozmícháme se žloutky, citronovou šťávou, cukrem a vanilkovým cukrem a vmícháme dětskou krupičku spolu se sněhem…
více o Jablka pečená v tvarohu
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef
Pažítku nasekáme nadrobno. Tuniaka scedíme. V miske spolu zmiešame obe suroviny. Pridáme vajcia a múku. Dochutíme soľou…
více o Tuniakové karbonátky so salsou