Listové těsto rozválíme. Potřeme ho směsí kečupu s prolisovaným česnekem a posypeme kořením na pizzu. Na směs poklademe nejdříve kolečka salámu, poté kolečka tvrdého sýru.
Listové těsto stočíme do rolády a krájíme na kolečka asi 1 cm široká. Dáme je na vymazaný plech. Kolečka pomažeme rozšlehaným vajíčkem, trochu osolíme a pokmínujeme. Pečeme přibližně 30 minut při 150 °C.
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny