Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na oleji, přidáme kuřecí maso a odblaněná drůbeží játra (oboje pokrájené na hranolky). Za stálého míchání směs podusíme asi 3 minuty. Směs doplníme plátky žampionů a šunkou pokrájenou na nudličky. Podusíme 2 minuty, vmícháme odkapaný hrášek, sůl, pepř, drobně rozsekanou petrželku a podusíme ještě minutu. Na talířích ozdobíme proužky papriky a podáváme s rýží (směs připravujeme najednou v malých dávkách, aby byla na pánvičce jen v nízké vrstvě).
Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový…
více o Kuřecí čtvrtky po pražsku
Mleté maso si vložíme do mísy, vložíme vejce, sůl, pepř, strouhanku a vše promícháme. Hotovou směs vložíme do lednice.
…
více o Rajská omáčka od Verunky
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora