Cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka zpěníme na oleji, přidáme kuřecí maso a odblaněná drůbeží játra (oboje pokrájené na hranolky). Za stálého míchání směs podusíme asi 3 minuty. Směs doplníme plátky žampionů a šunkou pokrájenou na nudličky. Podusíme 2 minuty, vmícháme odkapaný hrášek, sůl, pepř, drobně rozsekanou petrželku a podusíme ještě minutu. Na talířích ozdobíme proužky papriky a podáváme s rýží (směs připravujeme najednou v malých dávkách, aby byla na pánvičce jen v nízké vrstvě).
Mouku smícháme s práškem do pečiva a cukrem a dobře promícháme s tukem. Do středu směsi uděláme jamku, vklepneme do ní…
více o Jablkový koláč od babičky
Z mouky, tří vajec a několika lžic vody připravíme tuhé nudlové těsto. Uhněteme je, necháme chvíli odležet, potom těsto…
více o Zapečené flíčky se šunkou
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.…
více o Rajčatový salát s vejci