Pudinkové prášky smícháme s práškem do pečiva a cukrem, přidáme vejce, rum, olej a vše důkladně promícháme. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech (nebo s pečicím papírem) a pečeme asi při 200 °C 15–20 minut. Korpus necháme vychladnout a mezitím připravíme krém.
Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme tvaroh a vše vyšleháme na hladký krém, který natřeme na vychladlý korpus. Nakonec polijeme čoko polevou nebo posypeme strouhanou čokoládou nebo jinak ozdobíme dle vlastní fantazie.
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec vmícháme…
více o Tvarohový biskupský chlebíček
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Všechno sypké v robotu nejdříve pomalu promíchám, pak přidám pokrájené rozměklé máslo a ostatní suroviny. Zapnu hnětení…
více o Perníčky – rovnou k jídlu
V míse promícháme nejprve všechny tekuté suroviny, Pak postupně přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vymícháme…
více o Bublanina s lesním ovocem