Uvaříme si vodu, tu vylijeme do misky a dáme do ní nudle a necháme pod pokličkou asi 5 minut. Cibuli a pórek nakrájíme na kolečka, papriku nakrájíme na slabé proužky, mrkev na proužky a čínské zelí nadrobno, maso na slabé nudličky. Po 5 minutách vyjmene nudle z vody a necháme okapat a rozpálíme si pánev s olejem a jako první dáváme cibuli. Poté přidáme maso a necháme smažit, pak pórek, papriku a mrkev a nakonec i nudle. Všechno pořádně smícháme a necháme chvilku smažit. Poté dáme sojovou omáčku a dochutíme solí a pepřem.
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě