Všechnu zeleninu očistíme a nastrouháme. Prosolíme a pokmínujeme stejně, jako když nakládáme zelí.
Vymačkáme šťávu a zeleninu naskládáme do čistých sklenic. Vše zalijeme vodou tak, aby ve sklenicích nezůstal vzduch. Pod uzávěrem by mělo zůstat asi 2 cm volného prostoru, aby zelenina mohla kvasit.
Naloženou zeleninu necháme kvasit v teplé místnosti 2 až 3 dny, pak sklenice přendáme do chladu (do sklepa). Kvašení probíhá asi 6 týdnů.
Kuřecí čtvrky omyjeme, potřeme česnekem, posypeme kmínem,gril.kořením a osmažíme na pánvi na oleji.
Pak vyndáme maso…
více o Kuřecí čtvrtky s rýží od Peti
Palačinky usmažíme běžným způsobem z uvedených ingrediencí. Odkládám je na papírový ubrousek - aby vpil přebytečný olej…
více o Zapečené palačinky s brokolicí