Mletá roláda

3

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 100
      g šunka
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 3
      ks vejce
    • 1
      dl mléko
    • vegeta
    • pepř mletý
    • petrželka
    • 500
      g vepřová plec
    • hořčice
    • olej
    • 50
      g nakládané kapie

Postup přípravy receptu

  • Maso umeleme, přidáme lžíci vegety, sůl, pepř, mléko, promícháme a necháme asi hodinu uležet v lednici. Mezitím si připravíme náplň. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme šunku (salám) a zalijeme vejci, až se hmota srazí. Odleželé maso dáme na mokrý igelit, vytvarujeme plát, potřeme hořčicí, poklademe náplní, posypeme kapií a petrželkou.
  • Pomocí igelitu svineme do rolády, dobře uzavřeme a dáme na pomaštěný alobal, jehož konce dobře upevníme. Pečeme v troubě na pekáči, do kterého nalijeme asi 1 dl vody.
  • Po upečení odstraníme alobal, necháme chvíli vypařit a krájíme. Můžeme též nechat úplně vychladnout a krájet na plátky na studenou mísu.
Zařazení: Maso Mleté Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: