Na oleji zpěníme cibulku, přidáme kousky masa (pokud máme), na hrubém struhadle nastrouhanou zeleninu, papriku a chvilku restujeme. Zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme sůl dle chuti a kečup. Vaříme do mírného změknutí zeleniny a přidáme kuskus. Kuskus připravíme dle návodu, většinou je do osmi minut hotový. Při vaření nasákne vodu a není třeba pokrm zahušťovat.
Množství vody je možné přizpůsobit požadované konzistenci. Nakonec přidáme nasekanou zelenou petrželku a podáváme.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Vše smíchat dohromady, nalít do lahve a užít si pěkné Vánoce!
Je možné část Salka vyměnit za pikao, nebo Tatra mléko…
více o Vaječný likér snadno a rychle
Těsto: žloutky vyšleháme s cukrem a vanilkovým aroma do pěny, vmícháme olej, vodu, mouku s kypřidlem a dobře promícháme…
více o "POLÁRKA" vanilkové řezy