Listové těsto vyválíme na placku o velikosti plechu, ve kterém budeme péct. Položíme ji do vymazaného, vysypaného plechu, natřeme na ni vrstvu džemu.
Do tvarohů vmícháme pudinkový prášek, vanilkový cukr, krupicový cukr, našleháme šlehačem a tuto hmotu natřeme na džem na placku. Do tvarohové hmoty vmáčkneme ovoce.
Připravíme těsto na vrch buchty – všechny ingredience smícháme, vypracujeme hladké těsto, které pak nastrouháme na tvarohovou plochu.
Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme cca 45 minut při 180 °C (horkovzduch), ke konci teplotu snížíme na 150 °C.
Hlávkové zelí omyjeme a natrháme na menší listy do salátové mísy. Mezitím uvaříme dvě brambory a tři vejce natvrdo. Do…
více o Salát od Středozemního moře
Přebrané, omyté a namočené fazole uvaříme s nadrobno nakrájenou cibulí, česnekem a bobkovým listem ve vodě v níž se…
více o Kovbojské fazole na slanině
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Koleno vaříme hodinu ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Po vyjmutí uděláme do kůže pár podélných zářezů…
více o Pečené koleno v pivní marinádě