Listové těsto vyválíme na placku o velikosti plechu, ve kterém budeme péct. Položíme ji do vymazaného, vysypaného plechu, natřeme na ni vrstvu džemu.
Do tvarohů vmícháme pudinkový prášek, vanilkový cukr, krupicový cukr, našleháme šlehačem a tuto hmotu natřeme na džem na placku. Do tvarohové hmoty vmáčkneme ovoce.
Připravíme těsto na vrch buchty – všechny ingredience smícháme, vypracujeme hladké těsto, které pak nastrouháme na tvarohovou plochu.
Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme cca 45 minut při 180 °C (horkovzduch), ke konci teplotu snížíme na 150 °C.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Hotové těsto…
více o Houstičky z domácí pekárny
Očištěné a nakrájené žampiony podusíme na másle, osolíme, okořeníme a zalijeme vroucí vodou z konvice. Přidáme kostky…
více o Krémová žampionová polévka