Listové těsto vyválíme na placku o velikosti plechu, ve kterém budeme péct. Položíme ji do vymazaného, vysypaného plechu, natřeme na ni vrstvu džemu.
Do tvarohů vmícháme pudinkový prášek, vanilkový cukr, krupicový cukr, našleháme šlehačem a tuto hmotu natřeme na džem na placku. Do tvarohové hmoty vmáčkneme ovoce.
Připravíme těsto na vrch buchty – všechny ingredience smícháme, vypracujeme hladké těsto, které pak nastrouháme na tvarohovou plochu.
Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme cca 45 minut při 180 °C (horkovzduch), ke konci teplotu snížíme na 150 °C.
Změklé máslo, moučkový a vanilkový cukr + sůl utřeme do pěny. Postupně za stálého míchání přidáváme vejce, marmeládu a…
více o Smetanové řezy s broskvemi
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej, nakonec zapracujeme mouku s práškem střídavě…
více o Francouzský hruškový koláč