Příprava masa (jako na guláš): Na sádle zpěníme cibuli, česnek, kmín, přidáme maso nakrájené na kostičky. Až pustí šťávu, přidáme papriku, sůl, pepř (dle chuti). Dusíme do měkka.
Do remosky nebo zapékací mísy vrstvíme uvařenou rýži, na to zelí bez šťávy, pak přidáme maso se šťávou. Nakonec opět rýži. Necháme zapéct. Po 10 minutách polijeme šlehačkou a opět necháme zapéct asi 30–45 minut.
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl. Lehce osolíme, vložíme do misky a postupně plátek po plátku potíráme…
více o Citrónové kuře s hruškou
Mouku smícháme s práškem do pečiva, solí a olejem. Přidáme vejce, mléko a vypracujeme hladké těsto ( přidáme mouku či…
více o Rychlé nekynuté těsto na pizzu
K nastrouhanému sýru přidáme majonézu, sůl, pepř a česnek podle chuti.
Pomazánku namažeme na pečivo a na ozdobu se…
více o Nejlepší česneková pomazánka