Smícháme tvaroh se šťávou ze sardinek, zakápneme citronovou šťávou. Rybičky rozmačkáme na kašičku a smícháme s tvarohem, nakrájenou cibulí, osolíme a opepříme.
Výborná je na černém chlebě, je osvěžující a lehká.
Nejprve připravíme americké brambory (smažíme ve fritovacím hrnci, ale lépe v troubě "nasucho"), dále pokrájíme kuřecí…
více o Zapékaná špenátová miska
Mrkev nastrouháme nahrubo, dáme do kastrolku, podlijeme trochou vody(12 lžic) a 5 minut podusíme. Pak přisypeme kokos,…
více o Kokosovo-mrkvový zlatý koláč
Do trochy vlažného mléka rozdrobíme droždí a přidáme cukr a trochu mouky. Na teplém místě necháme vzejít kvásek. Do…
více o Vdolky s povidly a šlehačkou