Uvaříme si silnou instantní kávu a nalijeme do ní trochu rumu. Necháme vychladnout. Ušleháme pomazánkové máslo s cukrem a zakysanou smetanou. Přidáme ušlehanou smetanu (hodně dotuha). Do dortové formy klademe piškoty namočené v kávě s rumem (namáčíme piškoty po jednom, aby nebyly rozmočené). Na piškoty natřeme část krému a postup opakujeme. Končíme krémem, který uhladíme a posypeme vrstvou strouhané čokolády smíchané se lžičkou kávy (můžeme posypat i kakaem, grankem nebo kávou). Dáme do chladu přes noc ztuhnout.
-Uvaříme vřetýnka.
-V hluboké pánvi necháme "rozpustit" asi 30 deka nivy, 20 deka taveného sýru a smetanu ke šlehání.
…
více o Těstoviny se třemi druhy sýrů
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhladle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý…
více o Moučník z čokolády Margot