Pořádně uhněteme těsto a necháme v lednici 30 minut. Rozválíme do formy (24–26 cm). Rozšleháme vejce s cukrem a přidáme další ingredience na náplň (směs je tekutá). Pečeme na 180–200 °C zhruba 35–40 minut. Krájíme až druhý den po vychlazení.
Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme pokrájené vymačkané zelí, osolíme, posypeme moukou a vypracujeme těsto. Ihned…
více o Bramborové lokše s povidlím
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem
TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme…
více o Bagety s tuňákovou pomazánkou