Pořádně uhněteme těsto a necháme v lednici 30 minut. Rozválíme do formy (24–26 cm). Rozšleháme vejce s cukrem a přidáme další ingredience na náplň (směs je tekutá). Pečeme na 180–200 °C zhruba 35–40 minut. Krájíme až druhý den po vychlazení.
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením …
více o Hermelín v listovém těstíčku
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Listové těsto rozválíme a položíme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto jemně…
více o Slaný koláč se sýrem Cottage
TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme…
více o Bagety s tuňákovou pomazánkou